Vn aamupalan lomassa järkkäilin kodin paperit. Me ollaan todettu parhaaksi muovitaskut, joihin liput ja laput on helppo sujauttaa arjen lomassa. Rei’itetyt paperit ja mappikansiot vaativat aina enemmän puuhaa, koteloon sujahtaa sekunnissa. Tänään sai Vkin oman kotelon. Nimilaput tulevat vielä tietenkin, mutta yksityisyyden rajoissa esittelen teille blankkoina.

Ja rakastan sinua maailman paras mies. Kiitos ihanasta ystävänpäiväkukasta. Pus.

This morning I organized our important papers same time when Varpu had her breakfast. After different solutions we think that those carboard cases and plastic envelopes are the best. It’s much easier to put paper into those than bunch and put to a binder. Today V got her first own case. I will add our names for sure, but those I keep secret from you.
And I love you the world’s best husband. Thank you for the Valentines day flower. Kiss.