Minun lempivalaisin on jo jonkin aikaa ollut Atelje Lyktanin Bumling. Sen on suunnitellut Anders Pehrson vuonna 1968. Sopii siis äidin 70-luku ihannointiin. Olen odotellut, että moinen tulisi jollain kirpparilla vastaan, mutta hilijasta on ollut. Päätin nyt rohkaistua ja korkkasin eBayn. Jihaa, siellä myynnissä ollut bumbba on nyt mun. Tai siis odotetaan saapuvaksi lähiaikoina. Ostopäätöksen sinetöi väri: vaalean harmaa. Nykyään sitä saa vain valkoisena, alumiinisena, punaisena ja oranssina, mutta tuota tyylikästä väriä ei enää löydy. Uniikkia, sopii mulle! Kuvista tuo viimeinen on meijän ja sitten asennettuna näätte myöhemmin. Olen täpinöissä!

My heart says bum, bum, bum, Bumling! Bumling has been my favourite pedant for a while. It is designed by Anders Pehrson in 1968. So it fits to the mother’s love to 70’s. I’ve been waiting to find it from a flea market, but that doesn’t happened. I decided to test eBay. Jihaa, there was a one and I got it! Or will later when it arrives to Finland. The color sealed the decision. Pearl grey is beatiful and nowadays you can get it only in white, aluminum, red or orange. Unique color, good for me! The last picture is my new pedant! Later more when we have got and mounted it.