Tuoleja meillä ei ole liikaa. Varsinkin kun saamme ruokavieraita, kaikki kodin istuimet haalitaan pöydän ympärille. Olen vampannut Fritz Hansenin Dot-jakkaraa ja nyt löytyi originaali kolmijalkainen!!! vuodelta 1968. Seitkytluvulta lähtien istuinta on tehty nelijalkaisena. Täydellinen petroolin väri viimeistelee kaunokaisen ja se löysi paikkansa työpöydän kakkosistuimena. Väri on muuten luonnossa snadisti tummempi ja syvempi kuin valoisissa kuvissa. Tuolia voi etsiskellä myös nimellä 317o, suunnittelijana Arne Jacobsen.

Minun tarjous tuolista oli 130 e, uutena myy Ambient direct postareineen Suomeen 238 e.

We don’t have too much chairs. When we have dinner guests, we need to collect all our chairs around the table. I’ve been looking for Fritz Hansen’s Dot-stool for a while. Now I found original three legs!!! from year 1968. From 1970’s stool has made with four legs. Beautiful petrol color is perfect, it is little bit darker and deeper as in pictures. Another name is 3170, design Arne Jacobsen.

I paid 130 e, new one from Ambient direct 238 e postpaid.