Tässä lähipäivinä paljastelen viime aikaisia designlöytöjäni. Äitiysloman etuisuuksina on aika paneutua vintage-liikkeiden ja kirppisten tarjontaan ja vertailla niitä uustuotantohintoihin. Varsinkin Huuto.netin säännöllinen seuraaminen ei sovi työnteon kanssa yksiin, joten nyt olen ottanut kaiken irti tästä designmetsästyksestä. Hiljaa hyvää tulee ja vihdoin etsintä on alkanut tuottaa tulosta. Harmi vaan kun rahat loppuu.

Design week löytö I: Bertoian timanttituoli, 300 e. Kunto ookoo, mutta pedanttina myös hiekkapuhallus + jauhemaalaus varattu maaliskuun alkuun. Ne hoituvat tuolin päälle kakkukorvauksella.
Uustuotantohinta palttiarallaa 1 302 e, Vepsäläinen. Se on kromattu ja istuintyynyllä.

The next few days I will expose some of my recent design founds. On a maternity leave I have time to check vintage stores and flea markets and compare prices to new ones. Especially the Huuto.net take too much time, so you just can’t do it when you are on work. So now I have take time to this design hunt. Finally I have found something! Unluckily I run out of money, heh…


Design Week found I: Bertoia diamond chair, 300 e. Condition ok, but as a pedant person, I have reserved sandblasting + powder coating in the beginning of March. Those costs one cake to the workshop.
New one about 1 302 e, Vepsäläinen. It is chrome plated and with a seat cushion.