Onko joku muukin järkkäri-nuukailija-säilöjä, joka kerää mielellään kaikki näytepussit talteen? Itse käytän vain yksiä hyväksi todettuja tuotteita enkä hamstraa useita purtiloita kaappeihin, mutta joka ikinen ilmaisnäyte on otettava jemmaan. Ne on käteviä matkalla, missä on sitten nuukailijan kiva saada naamaihottuma hajusteesta tai takkuinen tukka surkeesta ja liian vähäisestä hoitoaineesta. Oikeesti noi on myös kätsy vierasvara. Yökyläilijät saavat testailla mielin määrin.

Is here any other stingy-organizer who collects all free samples? I use myself only one good product from year to year and I don’t want to collect different bottles to my bathroom. Anyway I take all product samples. Those are useful when you travel (nice to get rash and allergic reaction from perfume, heh, or have a shaggy hair because of lousy conditioner.) Anyhow those are good for night guests!