Nörtit shoppaili tänään. Lukutoukat hakivat weeäsooyyltä klassikkokirjat Vlle. Hanhiemon Iloinen lipas ja Satuaarre on julkaistu ensi kerran jo 1942 ja 1944. Näistä on hyvä aloittaa. Samaan kastiin kuuluvat nuo Tammen kultaiset kirjat, joita meillä on keräilty jonkin aikaa. Mummi ja kummi hoitavat niiden hankinnat.

Tänä aamuna postimies kolkutti ja ojensi Libero-paketin. Kiitos. Muutaman jurnutuksen jälkeen lämmitti mieltä. Ei siis vika postimiehessä. Se oli se lahjapaketti minkä olisi voinut hakea Lindexiltä jos niitä siellä ikinä olisi ollut. Vaipoista hullaantuneena järkättiin nuo tuollaiseen Marimekon pahvisalkkuun.

Nerds shopped today and bought two classic books to V. Hanhiemon iloinen lipas ja Satuaarre. Those are published first time at 1942 and 1944. These are good works to start reading. At the same caste are those Little Golden Books that we have collected for a while. Today we also organized diapers to that Marimekko’s paper case.