Käytiin tänään Ikeassa. Siellä ei ollut edelleenkään 50 x 70 cm:n kokosia valkoisia kehyksiä. Niitä tulee 20 kpl pari kertaa viikossa ja loppuu saman tien. Kiukuttaa. Ostin sit puiset ja nyt pohjamaali kuivuu.
Oltiin Pisarapilven kanssa siis siellä Ikeassa ja pohdittiin noita lastenhuoneen leikkitaloja ja koloja ja pesiä. Kun tekis mieli niin montaa, mutta kun ei kaikki mahdu. Kumpi ois Vlle kivempi – pahvinen leikkitalo vai tuo pääkalloluola? Ja ei mitään luola pojille ja talo tytölle juttuja oteta huomioon. Noita kun etsiskelin, niin löysin taas uuden julisteihanuuden. Tuollainen Wonderwallin toteemisetti ois kyllä mahtava.

Today we visited Ikea. The white 50 x 70 cm Ribba-frames was out of stock – as usually. I bought birch ones and white paint is drying now. We were there with Pisarapilvi. We were talking about children’s play caves and houses. We like to get cardboard house or that monster cave, but I can’t decide which one is better to V. What do you think? And no those cave to boys and house to girls reasons…
I found very cool posters again. Like to have that Wonderwall’s totem set too…