Terveisiä Pieksämäeltä! Pakkasta sata ja kirpputorilta Gensen Focus de Luxe -henkiset aterimet (24 kpl) 10 senttiä/kpl, kasariruusujakku, josta tulee Varpulle kukkamekko ja ihanaa fiftarikangasta johonkin. Varpu sai ikioman Baby Björnin mustan rintarepun, 2,5 e, (ei ole tottakaan, kun reppu oli vielä vuoden vanha), kun tämän hetkinen meillä on lainassa. Lisäksi turkoosinvihreät henkselit ja mahtava kasarisäkkipuku. Yökylässä Vlla oli söötti vierassänky bambeineen ja ihanine pussilakanoineen.

Nyt rupean virittämään Bumlingenia kattoon ja taulua seinään, niin on teille kuvattavaa huomenna.

Regards from Pieksämäki. We made huge fleamarket finds. Gense’s Focus de Luxe -look a like forks and knifes, fabrics, new Baby björn carrier and thing like that. V slept in beautiful bed with cute bambi and bedlinens. Lovely.