En ole tainnut näyttää teille vielä näitä ihanuuksia. Sain työkavereiltani ennen Vn syntymää tällaiset Enzo Marin kuvakortit. Monihan haaveilee Enzon ompuista ja päärynöistä, allekirjoittanut mukaan lukien, mutta nämä ihastuttavat kuvakortit tyydyttävät mieleni. Lomittain aseteltavista korteista voi keksiä tarinoita ja opetella eläinhahmoja. Näitä on meillä vaalittu, ettei neiti lussuta pahvikorttien kulmia pehmeiksi. Näin potilaspäivänä kuitenkin hemmotellaan. Kuvia enemmän viehätti rakennelma ja sen kaataminen. I love Enzo Mari.
Enzo Marin Storybook

I think I haven’t show you yet these lovely Enzo Mari’s card board cards. I got these from my workplace just before V’s born. I know that many of you loves Enzo’s apples and pears – me too, but these cards satisfy me. You can set the card different way and tell the story about animals. We haven’t play with these yet because I am afraid that V will eat the card’s corners, heh. Today we decided to test these. V loved to turn over the mom’s installation.