Lähdettiin aamulla koko perheen voimin Tattarisuolle kirppiskierrokselle. Sinne oli auennut monta uutta koluamispaikkaa ja yksi pääsi endottomasti minun kirppis top teniin.

Tässä listattuna Tattarisuon paikat, jos joku haluaa käydä retkellä:
Tattarisuon antiikki ja sen vastapäisessä hallissa alueen P A R A S pikkutavarakirpputori, Kaasutintie 1. Tuo pikkutavarahalli on se sama, joka oli ennen Tattarisuon alueelle tullessa eka oikealla. Nyt tuolla kirppiksellä on mieletön kasariosasto. Siellä on monien juppien viinipullotelineet, jääpalapurkit, marmorikynttilänjalat ja mustat kahdeksankulmaiset astiastot. Fido dido, sanon minä.
Kalusteneuvos, Jarrutie 14
Puupaja, Kaasutintie 9. (ei käyty, kun ovelta kurkkaamassa. Liian maalaisromanttista meidän makuun)
Sitä sun tätä -kirppis ja AT Kauppahuone samassa hallissa, Kaasutintie 25. Itsepalvelupuoli ok, toinen puoli kammottavaa kiinakräsää.
Tattiskirppis, Tuulilasintie 31B (ei käyty, kun lähettiin Malmille)
ja Malmilla on se superhyvä huonekalu- ja lelukirppis teollisuusalueella osoitteessa Ormuspellontie 12. Ja vain sitten käteinen käy täällä.

Minä ostin (kuulemma kirpputorin rumimman esineen) purkin ja isi muutaman pinssin ja levyn Varpulle. Äsken tuossa juuri kuunneltiin miten Punavarpunen sirkuttaa seiskatuumaselta. Heh. Kissat myös tykkäsi. Tuli ihan keväinen olo. Tsirp, tsirp.
Here is a list of Tattarisuo industrial area’s flea markets. We bought (dad thinks flea market’s ugliest) tin, few pins and birds sounds for Varpu. Cats liked a lot too, heh.