Meidän V on kasvanut taas. Kävimme tänään ostamassa uusia bodeja ja sukkareita. Alesta löydettiin uusi talvitakki kevääksi (12 e) ja pipo. No molemmat äidin piti tuunata mieleisiksi. Piposta lähti tietty merkki ja tilalle ommeltiin hiuspannasta irrotettu rusetti. Takista lähti hihamerkki ja rintapieleen tuli valkoinen jääkarhu. Ja arvaatkaa mitä? Löysin mustia sukkareita tai ainakin ne oli niiiiiin tummansinisiä, ettei tiiä onko mustia vai mitä. KappAhlista löytyy etsiville! Nää on ollut harvassa.
Ja kun uutta tulee sisään, niin vanhasta luovutaan. Laitoimme kassillisen tavaraa odottomaan kirppistä ja muutaman jutun Huuto.nettiin. Tuossa on kollaasi niistä, jos joku vauvaa odotteleva haluaisi vaikka mennä ostamaan pois.

V has grown again. Today we went to buy a new clothes. We found a new winter jacket for the spring (12e) and a beanie. Well I had made few changes to those. I took the beanie’s label off and sew new bow (from hairband). I took the labels off also from jacket and new polarbear came instead. And finally we found black stockings from KappAhl! (It’s hard to find black stockings to baby). When the new stuff comes in, we need to get rid off old ones. One bag is waiting for a flea market day and few clothes are now on Huuto.net (Finnish web auction).