Tervetuloa tiipiimme. Niinkuin aika usein, teen kaiken ylilyönteinä. Inkakuosirakkauteni on nyt johtanut tähän. Mun trikoot, huivit ja villatakit jäävät toiseksi.

Meidän keittiönkaapistot ovat ei niin tyylikkäät peruskaapit, jotka pitäisi räjäyttää kokonaan. Uutta kotia etsiskellessä koitan elää niiden kanssa ja meikata ne katseenkestäviksi. Inkavaiheeni toteutui tällaisena teipeillä: nips naps saksilla, helposti, halvasti ja nopeasti vaihdettavasti. Katsotaan millainen kyökki on puolen vuoden päästä.

Welcome to our tipi. As quite often I do things exaggeration way. My love to inka patterns lead to this. Our kitchen in very basic and pooring. We are looking for a new flat, so I’m not going to do any radical to it. Making up with tape is enough. It is easy, costs almost nothing and easy to change or take off after few months.