Yölliset nettiostokset alkavat konkretisoitua. Eilen tuli Vlle alkukevään asu Minirepublicilta ja tänään kolahti jo Designistan lähetys. Ruotsalaiset olivat nopeita.

Tuo neulepaita ja mekko maksoivat alessa postikuluineen yhteensä 42 euroa, mikä ei ole kyllä hirmuhinta. Designistalta tuli vaikka mitä, mutta laittelen kun ennätän. Nyt fiilistelen tällä kirjanmerkillä, joka on kuin tehty Varpusen kotiin. Ja muuten tuo kirja on huippu. Lue ihmeessä jos vaan aikaa liikenee. Minä hujautin sen muutamana iltana imetyksen lomassa, sen verran mukaansa tempaava se on. Teksti on niin hienoa sanailua, täynnä mahtavia oivalluksia ja ääneen sanottuja asioita, mitkä meistä suurin osa jättää sanomatta paheksunnan välttämiseksi. Mahtava kirja.
Lisätiedotus. Meille tulee eka etuhammas!
Toinen tiedotus. Äiti pääsee tänään Ikeaan, nimittäin pesin eilen petarinpäällisen ja voitte arvata miten siinä kävi. Sänky on kuin perunapelto. Terkkuja Riti-tätille. Eilen, kun olit puhelimessa, niin minä yritin ährätä patjaa päällisen sisälle. Toivotonta.

Late night webshopping is concretised. Yesterday we got package from Minirepublic and today from Designista. The pullover and dress costed only 42 euros postpaid. Sale time is fun time! Bird bookmark came from Designista among many other things which I’ll show later. (and rest of the text is about that fabulous book, heh, no need to translate cause the book is available only in Finnish.) Note. V got her first incisor. II note. Mom goes to Ikea this eve. I washed our mattress pad and now our bed turns bumpy! I guess the mattress grew meanwhile the cover was is washing machine, heh.