Aamulla sain meiliä merten takaa, että Varpunen-merkki olisi hyväksymistä vaille valmis! Wow, eikö totta? Nyt saa Sukin ompelukset oikein oman merkkilappusensa. Tuo taitetaan keskeltä puoliksi, joten siis toisella puolella lukee Varpunen, toisella puolella sirkuttaja puhekuplassa. Minä ainakin tykkään hirmusti. On muuten pakko kehua tuota Worldwidelabelia, on nimittäin niin hyvä palvelu heillä. Löysin sen Etsyn kautta ja palvelu on täysi 10, e-mailit vaihtuvat tiuhaan ja siellä on oikea ihminen, jolle minunkin pikkumerkkiset ovat tärkeät. Ja kaikki siis vielä todella edullisesti.

I got a mail. Varpunen-clothlabels are almost ready. Wow, isn’t it nice? Now Suki’s handgrafts get own labels. That is middle folded so on the other side is Varpunen and on the another that bird.
I’d like to praise Worldwidelabel! They have such a good service! I found it from Etsy and in spite of all it is very cheap.