Sain eilisen maalausprojektin valmiiksi. Niin malttamaton olin, että pakko oli järkätä jo tavarat pölykuivan pöydän päälle.

Hankin kylpyhuoneen altaan alle tuollaisen Ikean uutuuden, maksoin vain 39 e. Jouduin sahaamaan jalat vielä hitusen matalammaksi, jotta tuo viemäriputkun pollukkaosa mahtuu väliin. Tai siis menisihän se tuohon tarkoitettuun koloonkin ellei niitä olisi joku joskus hitusen vinoon asentanut. Putkella oikaissut, kun ei lavuraarin reikä ja viemäri ole ihan kohtisuorassa. Maalasin tason mustaksi, niin passaa paremmin tuon ammeen kanssa. Componibili muutti yöpöydäksi alkoviin ja vessatavarat mahtuvat nyt väljemmin avohyllyyn. Onhan tuo vähän saunan penkki, mutta menettelee.

Yesterday I painted a shelf to our bathroom. I bought it from Ikea. It’s a new product and paid only 39 e. I had to saw the legs slightly lower, so it fits better under the basin. I painted it black, so it looks better with bath tube. Componibili moved to alcove as a bedside table and toilet goods fit into the shelf. After all, the shelf brings a bit sauna bench to my mind…