Tänään on ollut huippu päivä blogeilun saralla! Varpusen blogi on huomattu oikein ulkomailla saakka ja kaksi blogia on nostanut meidät ihan jutun aiheekseen. Mahtavaa, olemme Vn kanssa otettuja! Varsinkin, kun kyseeessä on vielä äidin kaksi lempiblogia: Chez Larsson ja Emmas designblogg. Kiitos ulkomaiset blogisiskot! Niiden tiimoilta tulikin sitten ihan iimeiliä, että josko Varpunen voisi vähän laittaa enkuksikin. Tottahan toki me aloitetaan sönkkaamaan.
Tänään meillä alkoi myös kitaratunnit. Ensin löydettiin isän kitara, joka todettiin hieman liian suureksi ja vaaralliseksi. Onneksi joulupukki oli tuonut Vlle oman pikku Landolan.

I am so happy! Varpunen (= Sparrow.  V is my 6 month old baby girls’s name) has noticed in a few foreign blogs. The most wonderful is that both have been in my favourite blogs: Chez Larsson and Emmas designblogg. Thanks for the mention of my blog to them! I have received messages which encourage a summary in English. Sure I try it. And right away – sorry of my bad english.
Today we also started guitar lessons. First V discovered father’s guitar, which was slightly too big and dangerous. Luckily Santa Claus had brought own little ”Landola”.

Welcome to all the foreign readers! Hope you enjoy!