Pakkasista ja tuiskusta on hyötyä komeroille. Varpun vaatekaapista intoutuneena kävin muihin kaappeihin käsiksi ja lapoin kierrätykseen aimo satsin. Illasta voisi urakoida Huuto.nettiin nuokin.

Meillä on kaksi vanhaa kiinteää kaappia, joihin pitäisi saada mahtumaan kahden aikuisen vaatteet sekä liinavaatteet. Ei ihan mahdu, joten vanha jenkkikaappi on otettu meillä vaatesäilytykseen. Ja kun päivittäin aukoo ja sulkee, niin ilmakin vaihtuu. Kun eilen puhuin kassialmailusta, niin jäi siis sanomatta, että kassit ratkasevat meillä paljon säilytyshuolia. Vaatekaapeissa niissä on sukat, alusvaaatteet, vyöt, sukkahousut etc.
Liinavaatteiden suhteen en ole mikään mankeloija, mutta tiukkaanviikkaaja kyllä. Yhteen hyllyyn saan sullottua kaikki vuodevaatteet, pyyhkeet, keittiöpyyhkeet sekä retkiviltit. Huh.
PS. Tämä on postaus, jota mun mies ei ymmärrä millään. Sitä kuitenkin uhmaamalla matskua muille himojärkkäreille.

Frost and snowstorm is useful for closets. We have only two old wardrobes where should fit two adult’s clothes and all the linen. Not too much so an old fridge has taken to clothes also. Yesterday I mention how I keep stuff in bags. Here’s some more: socks, stockings, lingerie and belts are kept also in bags.
I don’t use mangle, but I fold tightly. I need to fit all bed linens, blankets and towels in one shelf.
PS. My husband can’t understand this post. However, I defy his authority and publish these pictures to the other crazy organizer, heh.