Ärsyttää. Miksi vauvojen ensilusikoita ei myydä kuuden seteissä ja ihan vaan valkoisia. Tuo kapoinen malli on meillä todettu parhaaksi, lusikka osa mahtuu hyvin suuhun ja on kevyt Vn itsekin huitoa. Mutta siis jos meinaa, että aina on puhdas lusikka hollilla, laatikkoon joutuu hankkimaan kaikenmoisia eriparisia lusikoista ja sehän se järkkäriä ärsyttää. Tuo valkoinen on Philipsin Avant-sarjasta, mukana tuli ällö sininenkin. Sillä syödään pimeessä.

Kun käytiin näillä ruokavälineostoksilla, niin hankittin myös tuollainen ensimuki. Se on niiko tuttipullon ja nokkamukin risteytys. Testataan joku päivä.
Parhaat lastenastiat löytyvät siis edelleen kirpputorilta. Nuo Mupetit hankin jo ajat sitten odottamaan pientä käyttäjää.

I get angry. Why don’t no one sell a simple, white baby spoons in 6 pax? We are noticed that thin and light spoon is best for us. We like to get more of those. That is Philips Avant and they sell it in two pack with ugly blue one. That one we use only in dark. We also bought that baby bottle + bill mug thing – don’t know what is the real name…bill bottle? We will test it someday. I think the best kid’s dish can still be found from flea market. These Muppet glasses I bought long ago to wait for Varpu.