Joulusta on toivuttu. Eilen ja tänään suunnattiin V:n ja mummin kanssa kaupungille hummailemaan. Molempina päivinä siellä oli muutama muukin, blaah. Tänään haettiin kangasta, vanua ja kankaanpainoväriä, joten sieni-lintu-orava-talkoot tulossa. Kiinnostuneille siis kyllä – niitä tulee myyntiin. Täällä touhutaan pari viikkoa ja sitten lisätietoa.

Alesta löytyi muutama vaatekin, Aarre-astioita niin että puolitusinaa on täysi sekä käsipainot, luit oikein, käsipainot! Toinen päivitys aiheeseen bingowings, jihaa! Nyt nimittäin tulee uuden vuoden lupaus: Suki tekee hierojansa määräämiä hartiajumppaliikkeitä vähintään joka toinen päivä. Silloin kuulemma puoli vuotta kestänyt, pieni, mutta kiusallinen päänsärky pysyy poissa.

Lopuksi vielä muutama joululahjavilautus. Aah, mun uusi Stelton tarjoaa kotiäidin kuumat kahvit koko aamupäivän ajan. Mibostudion muistatte varmasti niistä mun paperipöllöistä. Työkaverilta sain Mibon uuden kalenterin. Veri nais!
t. Bodari.