Voi nyt on paljon jaettavaa! Meillä on ollut puuhakkaat päivät ja äsken nukuttiin (jopa äiti) Vn kanssa harvinaiset päikkärit. Meidän eläin- ja sienitehdas sai valmiiksi myös sienihelistimen, joka on kyllä söötti! Tavallinen kulkunen ei kylläkään sisällä toimi vaan nyt täytyy pohtia millaisen helistimen sinne rakentaisi. Jostain jos saisi tosi pieniä yllätysmunan sisämunia, niin laittaisi riisiä sisään ja sellaisen sieneen. Vai keksisittekö mikä muu soisi tuollaisen tiukkaan vanutetun sienen sisällä?

Toinen päivän kohokohta oli pistäytyä töissä tervehtimässä ahkeria työmyyriä. Pöydälle oli ilmestynyt ihania joululahjoja ja mahtava saalis kierrätettäviä vaatteita Vlle. Minulla on kyllä niin ihanat työkaverit! Kiitos teille.

Ilo jatkui kun kotiuduimme ja posteljooni oli jakanut kolme pakettikorttia luukusta. Suuntasimme vielä postiin ja kappas mitä sieltä tulla tupsahti. Tilaamani Maatila-juliste tuli jo, joten kehysreissu Ikeaan olisi tässä vielä tulossa. Toinen ihanuus oli Lounatuulian Pauliinalta tilaamani lumihiutaletyyny. Se sopii täydellisesti lepakkotuoliimme. Voi mahtavuus ja kiitos kaunis. Kolmas paketti olikin täysi yllätys ja erittäin mieleinen sellainen. Maitoaivo (A:lta opittu osuva nimi tämän hetkiseen olotilaan) äiti oli tässä joulutarratohinoissa tehnyt muutaman mokan ja sitä oikoessa lähentyi välit tuonne Jyväskylän suuntaan. No sieltä tuli yllätyksenä niin ihana oksa ja lintunen, että ihan kääk! Tuhannen tuhannet suuret kiitokset sinne, isi pääse kattoruuvihommiin lomalla.