Nainen siivoaa elämänsä järjestykseen sopii minuun täydellisesti. Sotkuinen ja repsahtanut koti saa minut ärtyisäksi ja kireyttä jatkuu kotona, kunnes saan rauhassa siivota muutaman tunnin. Töissä olessa perjantait olivat pahimpia. Koko viikon väsymys ja pikkuhiljaa kasautunut sotku nostivat v-tuksen käsittämättömiin mittasuhteisiin. Yleensä perjantaisin klo. 16:30 meillä huuti ja hillui äiti, joka rauhottui vain, kun talo tyhjeni ja hän sai oman siivoushetkensä. Mies oppi tähän pikku hiljaa ja toisinaan jopa siivottiin mykkäkoulussa yhdessä. Ja kaikkeen tähän vain syynä epäjärjestysahdistus.
Tänään meillä oli Koti järjestykseen -päivä. Siivosimme loput joulukoristeet pois ja järjestelimme paikkoja uusille leluille ja vaatteiile. Joulusiivouksessa hinkuttamatta jäänyt ruokailuryhmä sai Taikasientä ja dvd:t pääsivät värijärjestykseen. Ja kuinka monta kosteuspyyhepakettia vauvaperhe tarvitsee? Meille on niitä jostain syystä kertynyt ihan liikaa. Ne on nyt käytettävä pois. Tämä on sama, kun ei saa olla niitä jämäpulloja kylppärissä. Noita kun ei pysty edes yhdistämään. Argh.
Vielä ilmoitusluontoista asiaa. Sisämunajahti jatkuu. Jos sinulta liikenee yllätysmunien sisämunia sekä vastaavia tai vanhoja helistimiä, laita meiliä. Korvaus vaivasta tietenkin tulee!
Toinen ilmoitus. Tuo Electroluxin rikkaimuri on kaunis, mutta susi. Älkää ostako ainakaan kissanhiekkatarkoituksiin.