HUOMENNA KOITTAA SUURI ARVONTAPÄIVÄ, JOTEN VIELÄ ON HETKI AIKAA OSALLISTUA. ARVONTA SUORITETAAN AAMUPÄIVÄSTÄ, KUN ONNETAR HERÄÄ, SAA MASUN TÄYTEEN JA KUIVAT VAIPAT.

Koskaan ei voi kiittää liikaa. Olen onnellinen blogin pitäjä! Vaikka olen bloggailun saralla vasta tuore tapaus, niin tämä on tuonut ihan käsittämättömän paljon mukavaa sisältöä elämäämme. Pienen vauvan kanssa elo muuttuu räpäyksessä. Tämä ja te olette olleet ihanaa ajankulua kotiäiteilyn lomassa, pakopaikka virtuaaliseen aikuisten maailmaan, kelkka edes jossain virtauksien mukana pysymisessä, neuvonantajiani lukuisien kysymysten edessä ja tärkeimpänä Varpun virtuaalinen ”vauvakirja” tästä ihanimmasta ajasta.
Perustin blogini 29.8. eli voimme juhlia nyt rapiat yli 3 kk synttäreitä! Käsittämätöntä – minusta tuntuu, että olen pitänyt tätä jo vaikka kuinka kauan! Ajallisesti tarinani ovat jo tuolta Varpun odotuksen pesänrakennuspuuhista alkukeväältä, mutta tämä nettiin koostaminen alkoi elo-syyskuun taitteessa.
Kiitos kaikille blogini seurailijoille ja kannustaville kommenteille. On mukavaa näpräillä kun tykkäätte! Olen pahoillani, etten ennätä vastaamaan kaikkiin kommentteihin. Varpu saa aikani ja sitten vasta tämä. Myös pikkuneidin päiväunet alkavat lyhentymään ja omat yöunet pidentymään.

Jaari, jaarin, jaarin ja vihdoin siihen asiaan eli 3 KK JUHLA-ARVONTAKIITOSLAHJAPIKKUJOULUYLLÄRIPYLLÄRI. Arvomme Varpun kanssa kaikkien postaajien kesken kaksi palkintoa: säämagneetit ja pilvikortin. Voittajia siis kaksi, joten mahikset mielettömät! Arvontaan osallistut kirjoittamalla kommenttiruutuun (hih hii, tässä seuraa hauskuus – mikä tilaisuus kysyä mitä vaan)…Mitä näet ekana vasemmalla puolellasi noin metrin päässä? Laita toki vielä joku nimimerkki.

Arvonta suoritetaan pe 11.12.