Huh, what a day. Äidillä oli tänään hieman puuhaa ja siinä lomassa tietenkin vauvanhoitoa. Nyt ymmärrän miksi pikkuruisten kanssa ollaan äitiyslomalla.

Yhdistin tänään vauva-arkeeni yhdet levynkansikuvaukset sekä erään joulukortin suunnittelutyön (työaika alkoi toissa yönä 01:00 ja päättyi tänä yönä 02:00) . Hauskaa se oli olla taas ”töissä” ja totta vie toisenlaista kuin aiemmin: kädet eivät meinanneet riittää, kärsivällisyyttä vaativia ruokailutaukoja juuri kun ollaan parhaassa vauhdissa, Vn äiti-ikävää Pisarapilven sylissä olohuoneessa (vaikka kokemusta siinä sylissä on vauvoista tuplasti enemmän) jne. jne. Ja harvemmin sitä on tullut töitä tehtyä tissi esissä. Mukavan työleikin, erittäin taidokkaiden kuvien ja kaiken kaikkiaan todella tyydyttäviin lopputuloksiin pääsemisen rinnalla oli ilo huomata itsessä kasvua. Miten sitä nykyään onkaan kärsivällinen ja tyyni, vaikka kaaos pyörii ympärillä V säestyksellä. Hieno tunne, siis se oma tyyneys.
Kun tänään tuotettu materiaali on julkaistavaa, niin pistän teillekin nähtävää. Siihen saakka meitä piristäköön nämä hauskat jättihelmet, jotka kävin toissa päivänä ostamassa ystävänmyynnistä kympillä. Ne piristivät pikkujouluasun ja pääsevät pian roikkumaan V Hang it alliin!