Ähky ei helpota, mutta kykenen jo istumaan. Niin kuin kerroin aiemmin, olemme saaneet hirmuisesti ihania lahjoja! Niitä tässä varmasti esittelen jossain vaiheessa, mutta nyt verekseltään, heti asennuksen jälkeen, paljastan mieheni joululahjan minulle. Sain häneltä yhteisen illanvieton, johon Varpulle on järjestetty lastenhoitaja (kiitos mummi) ja me pääsemme yhdessä Kansallisteatteriin ja syömään. Niin luksusaikaa että! Eikä siinä kaikki. Uskokaa tai älkää, hän oli tehnyt minulle itse tällaisen valon, eikö ole style? Ihaninta tässä on, että hän voi tuntea minun sisustustyylin satakymmenenprosenttisesti. Tämä on täydellinen! Harmi kun kuvista tulee joko rakeisia tai valotukseltaan epätasaisia – tuon ikuistaminen kun on hitusen hankalaa. Toivottavasti kuitenkin pääsette fiilikseen. Ja minä pääsen rakentelemaan jotain ihania asetelmia päälle tai antaa olla ihan noin vaan. Joskus taas pleksi saa varmasti jonkun kuvioinnin tarralla, sitä kun voidaan vaihdella mielen mukaan. Mielettömästi mahiksia. pus. pus pus.