Pikkujouluaikaan ollaan meilläkin ihan soseessa. Hieman toisenlaisessa muussissa, mutta kuitenkin. Kohta alkaa meillä ne kiinteet, niin hyvä äitihän väsää ne tietenkin itse ja luomuista. Hah. Saa nähdä jääkö tämän päiväinen ainoaksi kerraksi ja loput lasitölkeistä.
Aloitus kuulemma kannattaa tehdä pelkällä potulla ja sitten seuraavalla viikolla tuoda siihen toinen maku joukkoon. Pelkkää perunasosetta ei ole järkeä pakastaa, kun tietäähän sen itsekin että juuri keitetty peruna on paras peruna. (Ja se peruna muuttuu sellaiseksi rakeiseksi pakkasessa). Jatkoa ajatellen teimme sitten pakkaseen peruna-porkkanasosetta. Alkuun tuollaiset kätsyt ”annosnapit” muottiin ja masun venyessä käydään käsiksi noihin minigrip-pusseihin. Tuolla blenderillä tuli muuten aivan tajuttoman samettista sosetta. Ai jai jai, kohta päästään sotkemaan!