Joulupukki voisi tuoda Vlle niinkin tylsän, mutta tärkeän paketin kuin turvaistuimen. Tänään kävin noitumassa siellä Vaunuaitassa ja samalla vilkaisin niiden valikoiman (jotenkin tuntuu, että hankin sen todellakin jostain muualta).

Auttakaa kohtalotoverit ja ennen kaikkea sinä blogissani vieraillut, joka olit joskus ollut myymässä vaunuja ja toivottavasti myös turvaistuimia.
Olen selannut nyt läpi Autoliiton testitulokset ja selkeät voittajat siellä olivat Britax/Römer Safefix plus ja Britax/Römer King Plus. Mutta voi blaah, kun nuo näyttävät yksinkertaisimmillakin kankailla Maskun säädeltäviltä teeveetuoleilta. Tietty jos tykkää…
Briolla on näistäkin istuimista tyylikkäin ulkonäkö, mutta tosi kehno testitulos, joten ei taida uskaltaa mennä ulkonäkö edellä.
Onko kellään vinkkiä nyt erittäin hyvästä ja turvallisesta istuimesta, jotka vielä näyttäisi fiksulta eli mielellään koko mustalta? Ja ei oo autossa Isofixejä, joten niitä malleja ei kannata vinkata. Ja kyseessä siis ensimmäinen istuin heti turvakaukalon jälkeen. Kiitos kiltit pukin pikkuapurit.