Jokainen tosijärkkäri varmasti tietää kuinka rakastettavia To do -listat ovat. Niitä tehdään yhtä lailla kamalassa kiireessä kuin tyhjän ajan täyttämisessä. Parastahan niissä on se ylivetäminen. Ah sitä suoritusnautintoa! Töissä listat ovat oikeasti tuiki tärkeitä, mutta jotenkaan en ole päässyt niistä eroon näin äitiyslomallakaan. Nyt vain sisältö on tyhjää täynnä ja listattuna niinkin turhia asioita kuten Vie roskat.

Nyt koitamme kuluttaa pari tulevaa viikkoa aika hissun kissun. Se sikatauti oli minulla sen verran kamalana, että teen kyllä kaikkeni, jotta V voi sen välttää. Pahin epidemia on ennustettu laantuvan parissa viikossa, joten se aika ollaan pitkälti kotona, ei hirveästi vieraita ja nyt jää ne Kukkuluuruut ja muut muskarit muutaman kerran väliin. Äidin huoli helpottaa ja tuskin V nyt pahastuu, jos pariin viikkoon ei kerhoihin mennä. Hillutaan kotona.
Mutta siis takaisin asiaan. Tietenkin päivien kuluksi tarvitsemme To do -listan asioista, jotka ovat jääneet retuperälle ja on nyt aikaa hoitaa kuntoon.
vaihda olohuoneen valaisin
osta 7 energiansäästölamppua
osta liljoja
putsaa uudet purkit
korjaa eteisen laatikoston ovi
suunnittele ja tee joulukortit
tulostuta ja postita joulukortit
osta kynttilöitä
askartele ”ne yhdet joululahjat”
sprayaa uudet kannet mustiksi
järkkää lakanakaappi
käy Postissa
joululahjojen ostoslista
hanki hyppynarut, tee legojuttu ja flyerit kuvausta varten
sovi kuvaus (Pisarapilvisein, tämä koskee sinua)
askartele joulunauha ja koristeet loppuun
PS. Kuvana V pussilakanakokoelmasta (hänellä siis kuusi kappaletta, vanhemmilla kolmet, hmmm..) yksi äidin lemppari. Ostin joskus Marimekon ystävänmyynnistä Louekarin valmiin sisustuskangaspalan. Surautin siitä Varpulle pussilakanan ja tyynyliinan. Tykkään.