Aat taisivat jossain vaiheessa tiedustella, millaseen syötötuoliin ollaan Vn kanssa päätymässä. No tämä äiti osti tuon syöttiksen jo raskaana olleessa, kun ei oikein hoksannut milloin sitä oikein käytetään. No se on jököttänyt tuolla keittiössä jos pitkän tovin ja pikkuvieraat testanneet että toimii. Siis tuo peruspuinen on meillä, kun itsekin olen tuollasessa pikkuruisena syönyt. Nostalgiaa. PVC-pintainen pikkutyyny on sitten H&M:stä, kun aluksi tuo istuinosa on kuitenkin liian suuri, niin auttaa tukemaan istumisessa ja helppo pyykiä soseet veks.

Jossain vaiheessa myöhemmin meinasin sitten sitä Stokkea, kun ei kuulemma kaadu kovemmassakaan menossa ja saa senkin nykyään valkoisena tai mustana. Mutta muuten en kamalasti sen ulkonäöstä tykkää, niin se vaan on.
Niin ja niitä lelulaatikkovaihtiksia mietin kanssa. Onko ne Muuton uudet huopaiset avonaiset liian pieniä tai miten Kartellin Panierit (tuleeko kaikki kolosista ulos ja näkyykö liikaa läpi)? Sitten ne Magiksen Pebblesit ovat valkoisena kivoja, mutta en nyt tiiä mistä muualta kuin nettikaupasta saa. Joskus sai Formverkistä, voi tietty varmistaa vielä saatavuutta. Kyllä ne vaneriboksitkin on kyllä erihyvä vaihtoehto.