Hei äidit, auttakaa taas. Kiitän miljoonasti turvaistuinvinkeistä, ne olivat niin perinpohjaisia, että voi että! Mutta nyt on tällä mamalla toinen huoli. Meillä ei ole mitään rytmitajua. Toissa yönä käytiin nukkumaan 02:30, eilen illalla 23:30 ja jokainen vaihteleva kerta jonkinmoisen huudon jälkeen. Muuten ei itketä, mutta kun haluttas vaan vielä leikkiä eikä mitään nukkua.

V täyttää tällä viikolla 5 kk, joten voitaisiin varmasti pikku hiljaa ryhtyä opettelemaan jotain säännöllisyyttä tähän meidän muuten niin järjestelmälliseen elämään. Onko kellään kokemuksia rytmittämisestä ja mikä olisi sillein hyväksi todettu tämän ikäiselle?
Minulla on ehdotus:
herätys 9:30
1. päikkärit 12-14
2. päikkärit 17-18
nukkumaan 22:00
Toimisikohan?
Isi oli viikonlopun nauhotuksissa ja toi eilen niin sympaattisen tuliaisen. Voi mikä kiikkukaulakirahvi! Vkin tykkäsi lutkuttaa sen nahkakorvia.