Poor food -osiossani sain vinkin hyvästä kirsikkajogurtista. Kiitän tuhannesti vinkistä ja vaunuttelen huomenna Lidliin!

Olen kuullut kaveriringistä, jossa naiset suosittavat toisilleen Lidlin löytöjä. Mahtava ajatus. Mikähän se on, kun ennakkoasenteet ketjua kohtaan ovat jotenkin niin junttisuomalaiset. Luen itseni mukaan samaan sakkiin. Oudot merkit, hankala kassatiski (muutettu muuten nykyään) ja tuntemattomat tuontitavarat jäävät usein hyllyyn ja kurvaan turvalliseen S-markettiin. Toisinaan menen Lidliin ihan vain hakemaan samanlaista fiilistä kuin olisi ulkomailla kaupassa. Junttiminä.
Rohkea rokan syö ja ehdotan Lidl-rinkiä! Suosita oma löytösi, jota ei muualta saa. Minä olen hakenut sieltä kilotolkulla hedelmämysliä, joka on huomattavasti edullisempaa kuin ässän paketit. Ja siinä on muutakin kuin kaurahiutaleita ja rusinoita. Huomenna testaan myös sen jukurtin. Näinköhän minusta tulee rohkea Lidliläinen.