Muistatteko 80-luvulta Laululoora-ohjelman? Siinä Sinikka Sokka istui söötissä ruokakomerossa, joka oli täynnä ihania hillopurkkeja ja herkkuja. Siellä se maisteli niistä ja lauleskeli lauluja. Tämä komero oli minusta pienenä aivan ihana. Toivoin meille kotiin samanlaista hillokellarikoppia, jossa voisi lymytä ja maistella herkkuja.

Laululoorassa Sinikka pakeni lapsikatrastaan komeron rauhaan ja kirjoitteli siellä lastenlauluja. Tänään hoksasin, että minulla on oma Laululoora! Jaksan loputtomasti touhuta keittiön komerolla, järkkäillä tavaroita ees taas, käyttää jokaisen leveys- ja syvyyssentin hyödyksi, ihan vain puuhastella olemattomia kaapin rauhassa. Minun ikioma Laululoora.
Tänään sain viikattua kaikki kankaat ja järkättyä Karnevaali-tavarat vanhaan leipälaatikkoon. Harmi, kun komeroon ei mahdu istumaan vaikka kuinka järkkäis.