Tämä seuraava aiheeni ei sitten sovi mihinkään kategoriaan eikä tähän taida kuvitustakaan löytyä. Mulla paloi tänään pinna. Siihen samaan käryyn yhdistän vielä viime viikkoisen kiukunpuuskan, josta en ole ehtinyt laantumaan vieläkään.

1. Miksi tällaisena flunssa/influenssa-aikana täytyy äitien raahata kipeitä vauvojaan yhteisiin kerhoihin pärskimään? Siksikö, että se äiti pääsi esittelemään uusia Gantin vaatteitaan ja kimaltelevia Guessin paitojaan. Anna armoa. Vaatteista se jaksoi puhua ja lapsiparka köhii ja pärskii lattialla ja äiti tokaisee väliin ”Just tollasta yskää on ollut.” Kiva kun tulit esittelemään. Meillä ainakin ollaan nyt sitten oltu nuhassa ja yskässä viikon verran.
2. Bugaboo Cameleonit, ne vaunujen aateliset, joista maksoimme itsemme kipeiksi. Tänään kannoin Varpua kantokopassa ja ette usko mitä tapahtu. Kantokahva irtosi toisesta päästä! Jäi sentään vielä toisesta päästä roikumaan, joten mitään vahinkoa ei päässyt portaikossa tapahtumaan. Voi jumaliste, jos olisi ollut Vaunuaitta auki tai Bugaboon konttori siinä vieressä. Mä olisin huutanut niin kovasti, että siinä olisi myyjien ja edustajien rilleihin tullut murtumia.
Huh. Kylläpä helpotti.