Kirpparikierros jatkui tänään yhden pienen kuvistusprojektin tiimoilta. Etsinnässä oli hyppynaruja ja kerrankin löytyi juuri sitä mitä etsittiin. Perinteinen kaksivärinen nauha eikä mitään glitterikimalteisia tuppeja. Siis old schoolia. Lisäksi keräilin joululahja-askarteluihin matskuja, joista lisää myöhemmin. Homma on vielä vähän vaiheessa, taloon tarvitaan rälläkkä!
Mukaanhan tarttui tietenkin kaikkea muutakin, kuten tuo söötti kukallinen peltiboksi, 1 e ja pussillinen magneettiaakkosia ja -numeroita, 1 e. V tarvitsee hyvin pian oman huoneen tai meidän koti alkaa näyttää yhdeltä isolta lastenhuoneelta.

PS. Mariannalle kiitos vinkinstä siitä Soul Kitchenin viereisestä Kirppispaikasta. Löysin sieltä kaipaamani vihreät Teema-teevadit ja edulliseen hintaan. Nyt on astiasto kasassa eikä värin lopettamista tarte surra.