Tip tap! Laitettiin meille jo pikkujoulukuusi! Ja kohta myös teille, koska sellaiset tulevat Varpusen kauppaan myyntiin.

Aito kuusi on aina aito kuusi, mutta aina se ei joka kotiin mahdu. Toisaalta olen myös vahvasti ulkomaisia tuontikuusia vastaan, vaikka ne olisivat kuinka kauniita ja tasalaatuisia. Viime jouluna meillä koristi pikkuruinen huonekuusi, mutta tänä jouluna ratkaisemme kuusemme näin. 120-senttisen seinäkuusen juurelle mahtuu paketteja mainiosti ja loppiaisena tuon hävittäminen on siistiä hommaa. Isommissa kodeissahan tuo passaa vaikka lastenhuoneeseen.
Suunniteltiin pallojen määräksi 24 kpl, joten kuusi toimii myös joulukalenterina – joka aamu saa koristella yhdellä pallolla lisää.
Käyn maanantaina selvittelemässä pahvirullalla postitettavan kuusen lähetyskuluja, joten alkuviikosta selviää kuusipuun hinta. Mutta varmasti halvempi kuin torikuusi. Ihanaa, kun joulu tulee!