Tänään on ostettu viimeiset joululahjat! Pidimme Vn kanssa paketoimistuokion, joka avuliaan apurin ansiosta venyi aika moni tuntiseksi touhuksi. Tänä jouluna Varpusen perhe EI osta yhtään rullaa joulupaperia, koska ne ovat pahasta. Vanhoja lahjapapereita ja -pusseja saa ja täytyy käyttää. Jos jotain uutta käärettä tarvitaan, sen tulee olla paperin- tai pahvinkeräykseen kelpaavaa (voimapaperi, piirustuspaperi, tapetti, paperipussit ja -kassit jne.) Joulupapereissa on niin paljon väriaineita, ettei ne kelpaa aaton jälkeen kuin energiajakeeseen tai sekajätteeksi. Teimme Varpusen paketointivinkit tälle joululle:

– käytä vanhat lahjapaperit ja -pussit.
– älä tee yksittäispaketteja vaan pakkaa saman saajan lahjat yhteen lahjakassiin.
– koristele simppeli paketti tarroilla, teipeillä ja koristepapereilla.
– ota kaupasta ilmaiset lahjalaatikot ja -pussit vastaan ja tuunaa ne mieleiseksi. Säästät rahaa.
– viikkaa tänä jouluna lahjapaperit talteen ensi vuotta ajatellen.