Tykkään enemmän järkkäilystä kuin siivoamisesta. Toisinaan saan kuitenkin raivokkaita pesupakkoja kuten tänä iltana. Puunasin kylpyhuoneen lattiasta seiniin ja mikä parasta, sain järkätä pesuaineet, täyttää pumppupullot ja heiteltyä purtilon pohjia roskikseen. Yksi himojärkkärin piirre on pitää pesuaine (ja myös siivousaine) purkit vähissä. Kaikki jämät yhdistellään ja käytetään pois mahdollisimman pian eikä koskaan saa olla esimerkiksi kahta vajaata shampoopulloa. Se järkyttää järkkärin mieltä.

Olen ihastunut Methodin pesuaineisiin (olisikohan ensi syy pullojen ulkonäössä ja heti perään ekologisuudessa?) Sillä ja taikasienellä saa parasta jälkeä ja loppuviimeksi kylppäriin jää raikas eukalyptuksen tuoksu.
Joko olen muistanut kertoa teille mitkä ovat ehdottomasti parhaat pyyhkeet? Meillä on testattu Marimekot, Finlaysonit, Missonit ja kotimaiset pellavafroteiset ja voittajaksi on ehdottomasti päätynyt Pellevävaren pyyhkeet. Siis jos arvostaa samoja asioita kuin me: erittäin hyvää imukykyä, samalla samettista pehmeyttä, nopeasti kuivuvuutta sekä materiaalia, josta ei purkaudu froteesilmukoita. Pyyhkeitä saa vain harmittavan harvoista paikoista. Olen löytänyt viimeisimmät Helsingistä Studio Kirsimarista.