Tänään oli asioiden hoitopäivä. Mentiin heti aamusta Vaunuaittaan selvittelemään Bugaboo-ongelmaa. Ensimmäinen myyjä ehdotti meitä jättämään vaunut sinne ja lähtemään vauva kainalossa bussilla takaisin toiselle puolelle kaupunkia. Hieno mies. Sen rillit ois pitänyt…Paikalle saatiin toinen mies, jolla oli lapsia itselläkin. Tai ainakin hän ymmärsi asiakaspalvelun ja vauva-arjen päälle. Lisäksi hormooniäiti sai ymmärrystä, kauhistelua ja pahoitteluja niin ettei enää ole vihainen. Tarvittavat osat jäivät huoltoon ja he palailevat myöhemmin. Saimme palata lopuilla vaunuilla kotiin.
Toinen asia oli parittomien astioiden täydennys. Meillä on vanhaa vihreää Teemaa, joka välillä on värillään etonut enkä juuri siksi sitä sen enempää kotiimme hankkinut. Itse asiassa nyt väri näyttää minusta hyvältä. Sellainen syvä kasarivihreä, sopii hienosti petroolin kanssa yhteen. No siitähän puuttuu meiltä 7 teevatia, joten suuntasin Iittalaan. Pah ja väri on lopetettu. Tästä viisastuneena päätimme hoitaa Marimekosta neljännet Aarre-sarjan astiat, niitä kun olemme saaneet nyt kolmelle. Parillinen määrä on aina parillinen määrä ja kohta niitä ei sitten saa. Kulho löytyi Kampista, lautasen perään suuntasimme Teatteriin. Tiedoksi Aarre-sarjan omaaville, että kyseinen sarja tullaan myös lopettamaan, ainakin tuossa astiamuodossaan. Käy siis vielä hakemassa puuttuvat. Jos käsitin oikein, jatkossa Marimekon kuvioastiat valmistetaan samoille astioille, kun esim. uusi Siirtolapuutarha-sarja. Ostin muuten lohdutukseksi sitten neljä kahvimukia siitä. Ne missä on kivan väriset turkoosit pompulat.
Tosiarkidesignin puolella teimme investoinnin Methodin käsisaippuaan. Pumppupullo on niin hieno, että tarttee ostaa vielä muutama ja ottaa tietenkin tyhjentyvät jatkotäyttökäyttöön.
Tällä viikolla taidan suunnata vielä Astialiisaan katsomaan, joko joku olisi luopunu vihreästä Teemastaan.