Koska äsken paloi pinna, tehdään nyt sitten pinnoista asiaa. Olen heikkona pinnatuoleihin. Lienee syynä lapsuuden muistot, kun kotonamme oli ne ihanat Askon valkoiset peruspinnatuolit. Mummolassa taasen keinuteltiin pinnaselkäisessä kiikkustuolissa. Tapiovaaran pinnatuoleja ei taas kukaan voi olla rakastamatta. Ikeasta löytyy lapsille pinnaselkäinen Agam, joka on haettava heti kun se Vlle passaa. Stolabin pinnaselät taas tulivat aikanaan tutuiksi Musta tuntuun kautta, kiitos sinne vinkistä. Asko on muuten ottanut uustuotantoon pinnaselkäiset tuolit, mutta mun mielestä ne meillä olleet eivät ole ihan noi samat. Ne meidän oli kivemmat.

Mutta siis varsinaiseen asiaan. Design House Stockholmilta on tullut aivat mahtavat Family chairs pinnatuolit. Pinnat on ihan vinksin vonksin, mikä on just hauskaa. Perheenjäsenet voi valkata oman lempituolinsa. Tuollaisia olisi kyllä saatava.