Nyt alkoi uusi vaihe sanon minä! Sitä varten on jo tehtävä tänne ihan uusi tunnistekin: BINGO WINGS. Ollaan nyt V:n kanssa hissun kissun aloiteltu jälleen tuota liikuntaa, on vauvajumppaa, on äitijumppaa, on vaunulenkkiä etc. Ennen vauvaa juoksin ihan pitkää matkaa, mutta nyt ei vielä olla ihan juoksukunnossa. Mukavasti on äiti palautunut, mutta miten nuo viimeiset kilot voivat olla niin tajuttoman tiukassa. Uskokaa tai älkää, mutta tämä äiti teki varmasti raskaudenajan painoennätyksen, + 32 kg. Tää tällainen jojoilu on ihan suvussa. Aikamoisia Barbamamoja osataan olla.

Jotta siis saan jatkaa suklaacupcakesien ja juustokakkujen leivontaa, täytyy tehdä satsaus. Kait. Oletteko te lukeneet niistä MBT-kengistä? Tiivistetysti niillä keinahtelu (tai siis itsensä pystyssä pitäminen keinuvalla pohjalla) vahvistaa tukilihaksistoa, takareidet ja sääret joutuvat suurimmalle rasitukselle ja saattaa jopa rasvaa palaa. No nuo kengät on kalliita, mutta Reebokilta on nyt tullut kansanversio noista: Reebok Easytone ja tässä heidän myyntipuhe: ”Easy Tone ‐pohja aktivoi jalan lihaksia tavanomaisia kenkiä enemmän. Tutkimuksen mukaan Easy Tone ‐kengillä kävellessä pakaralihas työskenteli 28 % sekä kinnerjänne ja pohje 11 % tehokkaammin. Jalkalihakset siis kiinteytyvät Easy Tone ‐kenkiä käyttäessä tehokkaammin. Lihasten työskentelyn tehostuminen lisää myös energiankulutusta.”
Sano nyt sitten onko yhtä turha kuin leipäkone, ostasitko ite?