Nyt on tilattu Uten Silo! Kirppisrahat tuli ja melkein kaikki meni ja nyt ootellaan pakettia. Tein vielä nopean muutoksen viime metreillä. Löysin toisen saksalaisen nettikaupan, josta löytyi se suurempi Silo, siis I, vain hitusen sitä II kalliimmalla. Ambientistahan ei sitä isompaa löytynyt. Postareineen se tuli nyt maksamaan 283,73e.
Ihan toinen juttu. Ärsyttääkö teitä aamulla, kun avaatte silmät ja ette näe kelloa mistään? Joutuisi nousemaan ylös kurkkaamaan tai kurkottelemaan kännykkää. Kello pitää nähdä yhdellä silmänräpäyksellä! Menin siis kirppislopuilla kannattamaan Habitattia ja löysin stylen ajannäyttäjän. Toivottavasti uniset silmäni kykenevät hahmottamaan ajan tuosta taulusta.
Kolmas ja tärkein asia. V aloitti tänään Kukkuluuruu-kerhossa. Voi jälleen sitä ihmetysten määrää. Todellinen suksee oli saippuakuplat! Pakkohan sitä oli vielä illalla kummastella oikein kotonakin. Gaudeten jätskitötterösaippuakuplista tulee lisäksi ihana mintun tuoksu. Nam!
Neljäs vähemmän tärkeä. Minkä kellon ottaisit? Arvanette mihin tämä tulee johtamaan..