Kissat nukkuvat meillä yön eteisessä, koska läheisyyden kipeinä kömpisivät aina viereen, missä V nykyään nukkuu. Tähän saakka meillä oli kissoille suuri lattiatyyny, mutta se vei liikaa lattiatilaa. Päätin ottaa villasukkakorin uuteen tehtävään. Kaapista löytyi vanhaa kangasta, jossa on aivan sama kuviointi kuin itse korissa. Hauska yhteensattuma tuo graafisuus. Kangas on muistaakseni Kinnarpsin Mekano. No sitä ei sitten riittänyt ihan molemmin puolin vaan jouduin tyynyn alapuolen ompelemaan kangaspaloista, mutta hyvin kelpaa ja tulipahan käytettyä tehokkaasti jokainen pala. Meillä ei ollut tarpeeksi vanua, joten sulloin sisälle tavallisen nukkumishöyhentyynyn. Se muokkaantui sinne tosi hyvin.

Kuten kuvista näette, V oli ompeluhommissa hengessä mukana. Sovitusvaiheessa söpöläiset vertailivat petien mukavuutta oikein yhteispelillä.