Tänään saapui Mujin paketti, tidittidii! Meillä oli Vn kanssa oikein mahdoton kaapinjärkkäyssessio, johon pikkuruinen sitten nukahti ja minä pääsin heti lataamaan kuvia tänne. Ai että!

Elikkäs nyt on ruoka-ainekaappi tip top. Matalat ja korkeat laarit pusseille, säilykkeille ja rasioille tuli sieltä Mujin nettikaupasta, nuo pystyt säilytyspurkit (snaditsi ankeen näköiset) ja kannellinen Mausteita-laatikko ovat Ikeasta ja lasiset maustepurkit Habitatista. Ylimmällä hyllyllä on vielä parittomia lasipurkkeja, joiden kannet pitää suhauttaa sprayllä mustaksi, kuhan rupean maalaushommiin. Olet itse tässä puuhastellut noita etikettejä, osan Creature Comfortilta ja osan ihan omasta kynästä. Tähän tulee liittymään hitusen myös tuo minun joskus aukeava kauppa. Shhh siitä edelleen.
Voi kun pääsen taas leipomaan tästä kaapista – sujuu rullaten, sanon minä!