Kukkuluuruu! Oltiin viikonloppu Lappeenrannassa ukkilassa, joten äiti oli hieman päivitysvierotuksessa. Huuto.net sulkeutui myös eilen, joten täällä on leikitty posteljoonia ja sen pikkuapuria. Miksi mä en ikinä muista miten työlästä tuo pakettien tekeminen ja eestaas e-mailien säätäminen onkaan. Varsinkin silloin, kun takana on viikonloppureissu ja äitiä pikkasen väsyttää. No aamulla vietiin kaksi kassillista paketteja postiin ja homma tältä osin selvä. Huh. Parasta tässä on…ta dat ta daa…meillä on nyt Varpun kanssa säästössä sen verran, että se Uten silo lähtee tilaukseen. Toiverikkaana odotan vielä sen Ambientin edellisen tilauksen, jos sieltä jotain rabattia tulisi mukana.
En tainnut vielä kertoa, että minut kutsuttiin kirjoittamaan Mittaa maailmasi –blogiin. Liekkö tämä vanhan tuunailu viettini vai kierrättämispuuhani olleet ansioina, mutta koitin sitten sinne raapustella jotakin. Sivuilla on muuten hauska testi, teeppäs huvikses.
Ehdittiin piipahtaa Lappeenrannassa Kontti-kirppiksellä. Sieltä löytyi söpö helistinnauha. Aateltiin säästää kevääseen, kun on niin iloisen värinenkin. Maksoi 50 senttiä. Hyvä hinta.