No niin, nyt on sitten laitettu hippeilyvaihde päälle. Hurahdin uusimman Trendin raakaruokajuttuun ja pakkohan oli sitten heti testata paljon puhuttua raakasuklaata. Jos herkku voi olla superterveellistä, niin tyhmähän sitä on, jos ei kokeile. Ja jotta oikein huippuunsa viritetään tämä terveellisyys, maustoin suklaan Goji-marjoilla. Niistä luin eka kertaa Maijan blogista. Goji-marjoja pidetään maailman ravinteikkaimpana hedelmänä. Niissä on 500 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiineissa ja 12 kertaa enemmän proteiinia kuin omenoissa ja mansikoissa. Googlaappa huviksesi. Uskomattomia sanon minä!

Ja kaikki suklaan ainekset löytyvät Ekolosta ja Ruohonjuuresta. Ekolossa ei ole nyt noita kaakaonibsejä, mutta tulee asap.

Raakasuklaa
2 dl kookosöljyä (sulata tarvittaessa vesihauteessa juoksevaksi)
1 dl cacao nibsejä
1 dl goji-marjoja
1 dl cashew-pähkinöitä
1 rkl maca-jauhetta
1 rkl hunajaa

1. Laita syvä kulho kuumaan vesihauteeseen.
2. Sekoita ainekset kulhossa keskenään. (Itse surautin massan vielä tehosekottimella.)
3. Levitä massa muotteihin ja anna jähmettyä pakastimessa 20-30min.
iisi piisi.