Tämä on ollut hyvä viikko. V on päässyt vauvajumppailemaan ja -hierontaan, äiti omaan jumppaan ja Ikeaan. Saimme toissa iltana Vsta 2 kk kuvia, mitkä ovat niin kauniita, kiitos Pisarapilven! Kuvailimme viime viikonloppuna ja vaikka Vlla meinasi kärsivällisyys loppua (äidin jättirusetti asetteluihin todennäköisesti enemmän kuin kuvattavana olemiseen), niin lopputulokset ovat enemmän kuin täydellisiä. Laitan nyt yhden rusettipään näytille, myöhemmin lisää söpöstelyjä.

Tänä yönä myös blogi täyttää 3 viikkoa, hurraa! Kirjoituksia olen laittanut ajallisesti alkamaan jo tuolta maaliskuulta, vaikka blogia ei vielä silloin ollutkaan – äitiysajan askartelut taisivat alkaa jotakuinkin niihin aikoihin. Kiitos kaikille kävijöille, joita on nyt tullut jo käsittämättömät 4363! Olen otettu lukuisista kehuista ja inspiskiitoksista – koitamme jatkaa Vn kanssa samaa rataa.

Perjantai-ilta kruunasi viikon. Äiti lähetti isän baariin viettämään ystävänsä synttäreitä, nauratti V ja syötti tytön uneen, levitti uuden maton, keitti teetä ja nautti uudesta Inside outista. Siellä oli inspiroiva lastentavarajuttu.
Nyt nukkumaan tuon söpöläisen viereen.