Suursiivous jatkui tänään ja vuorossa oli sukellus kellarikomeron syvyyksiin. Pintapuolisesti sieltä on tasaisin välein lentänyt kamaa roskiin tai mennyt kirpsalle, mutta täydellistä tavaroiden läpikäyntiä ei siellä ole tapahtunut sitten sisäänmuuton.

Kävin läpi kaikki sekalaiset pussukat ja nyssäkät. Sain taas kasaan ison säkin vaatetta kirpputoria odottamaan sekä tänne myyntiin sisustussälää. Kaikkea sitä ihminen onkin haalinut. Näyttäisi siltä, että mieltymyksiini kuuluvat ainakin vanhat meikkipussit ja bambit. Muoviset kultakalat kannoin myös kotiin odottamaan Vn kylpyhetkiä. Yhdestä laatikosta löytyi minun vanha pupupankki, johon pienenä säästelin mummin antamat kolikot. Taisin ostaa niillä sen ensimmäisen kaksipesäisen mankan. Toin pupun kotiin ja päätin ryhtyä keräämään sinne nämä kaikki tulevat kirpparirahat. Ostetaan niillä sitten Vlle se Hang it all -naulakko joku päivä.
Katsoin muuten juuri mitä se Hang it all maksaa. Ambient Directistä sen saisi postikuluineen 248 e:llä. Saa siihen vielä muutaman purkin ja purnukan myydä.