• Modernit mosaiikkiparketit ja lattiamateriaaleista kierrätetyt Twise-kalusteet Timberwiseltä


  Alku vuonna muistatte kun esittelin teille jo ensimmäisen mammuttierän uusia kuvia Timberwiselle. Tänä kesänä jatkoimme yhteistyötä, kun kuvasimme heidän upouudet ja tänään Habitaressa julkaistut tuotteet. IGssä olikin tuossa elokuussa pieniä makupaloja, mutta laitan niitä nyt pian lisää, kun itse tuotteita saa jo näyttää. Niin top secretiä tehtiin silloin, että piti koittaa olla mahdollisimman hys hys.

  Mutta ta daa nyt isosti:
  Lankkuparketeista tuttu Timberwise lanseeraa Habitare-messuilla aivan uusia tuotteita. Nyt Taimberwise nousee myös seinille ja muovautuu kalusteiksi. Muotoilijat Harri Koskinen ja Ville Kokkonen ovat suunnitelleet Timberwiselle oivaltavat mallistot: miesten K2-konsepti koostuu tyylikkäistä lattioista ja design-seinämalleista. Muotoilijat ovat myös suunnitelleet Twise-kalusteita, joissa nimen mukaisesti parketille annetaan kakkoskierros kalusteen muodossa.

  Twise-penkki ja K2-seinäelementit // design Ville Kokkonen // Timberwise
  Twise-pikkutuoli ja K2-mosaiikkiparketit // design Harri Koskinen // Timberwise

  New pictures for Timberwise K2 -collection
  styling Susanna Vento
  photos Mikko Ryhänen

 • Luomuja unia Matrin kanssa // Habitare 2017

   

  Perjantai ja tämän viikon alku on sujahtanut Habitaressa Matrin seurassa. Viime vuonna Matri oli messuilla ensimmäistä kertaa, jossa heidän luonnonmukainen ja tyylikäs makuuhuonekonsepti sai hurjan hyvän vastaanoton. Terveellisen unen tarjoavat sängyt eivät ole vain laadukkaita patjoja ja sängynjalkoja – toimivassa kokonaisuudessa siihen saa samalla mittojen mukaan istuvat helmalakanat, vuodetekstiilit, irtopäädyt ja ympäröivät massiivipuukalusteet.

  Viime vuonna pokkasimme Habitaren Kaunein osasto -palkinnon ja mietimme messujen alla, että sen parempaahan me ei enää pystytä. Mutta miten kävikään: osasto on kaunis kuin mikä, mutta Matrin uudet kalusteet ovat jotain uskomatonta! Jukka Halmisen ja Koko3:n kanssa yhteistyönä suunniteltu kalustekokonaisuus on täydellinen: Matrin näköinen, klassisen tyylikäs ja samanaikaisesti täysin ajassa ja ajaton. Ja mikä parasta – Suomessa valmistettu. Hengästyttävän hieno!

  Jollekin olisi riittänyt jo tuo uutuus, mutta ei Matrille. Tänä vuonna saamme ensimmäisen niin luonnonmukaisen vuoteen, kun vain on mahdollista. Massiivipuurunkoisissa patjoissa on laadukas ja hengittävä jousisto, pehmusteena ylijäämä kookoskuitua ja luonnonkumipatjat – laadultaan sellaiset, joita aiemmin on käytetty yleisemmin vauvojen patjoissa. Kaikki puhtaat ja mahdollisimman eettiset ja luonnonmukaiset materiaalit ovat verhoilu luomupuuvillalla. Tämän terveellisempiä ja hyvän teon unia on vaikea löytää normaalista sänkymallistosta.

  Ja tiesittekö, että vaikka Matri näyttää niin kauniilta ja tyylikkäältä, se ei suinkaan tarkoita hirmu hintoja – luonnonmukaisuus ja terveelliset unet ovat kaikkien oikeus. Namaste tähän, sanon minä <3

  Luonnonmukainen Hilja-sänky ja Lempi-kalusteet // Matri

   

Green Home Book
Omin käsin -kirja
Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti