• Ikonien kevät

  Kaupallinen yhteistyö Kalevala Koru

  Tovi sitten fiilistelin lapsuuttani Oras-hanan timantin äärellä, nyt vuorostaan Kalevala Koru herätti muutamia nuoruusmuistoja.
  Muistatko mitä sinä sait rippi- ja yo-lahjaksi? Minä sain Teema-astioita, Aalto-vaasin ja Kalevala Koruja. En muista minkä minäkin juhlana, mutta korurasiasta löytyvät edelleen pronssinen Kalevalankarhu, Tynnyrihela ja sellainen pullukkalintu, jonka masu on vihreää kiveä. Tuolla ne rasiassa ovat kulkeneet kodista toiseen jo ainakin parikymmentä vuotta. Juuri tuossa tovi sitten mietin, että näinköhän nuo klassikkokorut kohta palaisivat muotiin – vähän sellainen tutina on. Boyfriendfarkut, valkoinen t-paita ja pronssiset isot korvikset, ainakin kerran tänä kesänä lupaan itselleni.

  Nyt satavuotiaan Suomen kunniaksi Iittala ja Kalevala Koru tuovat yhteisen uniikin Ikonien kevät -juhlapakkauksen. Antonio Mazzamauron suunnittelema Hehku-riipus on hopeaa ja Anu Penttisen suunnittelema Vitriini sen parina syvän sinisenä. Molemmat Kalevala Korun tuotteet valmistetaan Suomessa, tuossa Helsingin Pitäjänmäessä.

  Juhlapakkausta on saatavilla rajoitettu erä ja ne ovat myynnissä ainoastaan vuoden 2017 ajan. Jollakin onnekkaalla on nyt mahdollisuus voittaa tämä oma setti täältä Varpuselta. Kerro kommenttikenttään mikä on sinun lemppari Kalevala Koruista – joko uusi tai vanha. Äläkä kummastele, jos kommentti ei heti ilmesty – ne jäävät kyllä julkaisujonoon, kunhan roskaviestit eka suodatetaan pois. Arvonta on voimassa 5.6. asti.

  Ikonien kevät -juhlapakkaus, ovh. 249 e, Kalevala Koru.

 • Minun Pelago Capri 3

  Nyt alkoi kevät ihan niinkuin täysillä. Olen tässä pian 8 vuotta pitänyt taukoa fillaroinnista, rattaat, ratikat ja auto ovat sujuvasti liikkuneet ja liikuttaneet näinä vuosina. Pienet neitoni kulkevat jo sujuvasti omin jaloin, joten tänä kevääni satsasin itseeni. Ostin pyörän, jolla nyt vain hurvittelen työmatkat ja pienet retkeni. Ja onhan se niin kaunis.

  Valikoin tuon Pelagon Capri-mallin, kun useammat pyöräkonkarikaverit kertoivat, että jos kuitenkin innostun välillä vähän pidempiä retkiä ajelemaan, Capri ois siihen parempi. Vaihteita on kolme, mikä on vallan riittävä minun aikasta tasaisen laakeaan kaupunkireittiin. Pelagolla on ihastuttavia pastellisia runkovärejä, mutta tällaisen ajattoman ja klassisen tyylin ystävänä valitsin varman mustan, joka ei tökkää vuosienkaan päästä. Ja tietenkin Brooksin nahkasatula ja gripit, ne otin syvän tummanruskeina.

  Kuulin myymälässä, että kyseisessä Caprissa on nyt muutama muukin uudistus aiempaan. Alumiininen seisontajalka on nyt vakiona ja uusi lokarikoko mahdollistaa myös nastalliset talvirenkaat, jos tässä oikein intoutuu talviajeluun.

  Ja kyllähän tuo Pelago Parisian -ohjaustanko oli oikeasti se lopullinen valintaniitti. So chic!

  Pelago Capri 3, Pelago

   

   

Green Home Book
Omin käsin -kirja
Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti