Vanhaan wieniläistuoliin saa ripauksen romantiikkaa kirjomalla istuinosan ristipistoin. Netistä löytää avuksi lukuisia malleja ja lankoina voi käyttää tavallista villa- tai puuvillalankaa.

Dixie-sohvapöytä, Asko. Säilytyslokerikko pikkutavaroille, Armas. Hayn sakset, Pino.

Deko_syksyn-salaisuus2_590

Syysmaiseman saa kotiin ripustamalla seinälle kauniin gobeliinin. Nostalgisia gobeliineja löytyy parhaiten kirpputoreilta ja nettihuutokaupoista.

Hennon vaaleanpunainen Adean Ell-sohva, Vepsäläinen. Vintage kelim-matto, Proloque Shop. Kuviollinen Nest Factoryn tyyny, Tikau. Samettityyny, Lennol. Mantis-lattiavalaisin, Ligne Roset’n Nolly-sohvapöytä ja messinkikulho, Skanno. Timanttikoriste, Asko. Kynttilänjalat ovat kirpputorilta. Seinämaali onTikkurilan Harmony-sisämaalin sävy M449.

Deko_syksyn-salaisuus3_590

Vanhat lasimaljakot ja pullot muuttuvat astetta ylevämmiksi, kun ne maalaa messingin hohtoisiksi. Suojaa muu osa maljakosta huolellisesti maalarinteipillä ja maalaa haluttu osa kullan tai messingin värisellä spraymaalilla. Näyttävä mutta helppo seinäkoriste syntyy solmimalla puuvillalankoja ja trikookudetta rottinkiseen kassinkahvaan. Koristeeksi voi pujottaa myös helmiä.

Tom Dixonin messinkinen valaisin, finnishdesignshop.fi. Raakapuinen pöytä on kuvausrekvisiittaa.