Kolme kestävää lattiaa

Laminaatti, komposiittikorkki ja tekstiililattia ovat hyviä vaihtoehtoja, kun kaipaat kovaa kulutusta kestävää lattiamateriaalia.

laminoart

Laminaattilattia kestää kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Tarkett Lamin’art-malliston uusi kuosi on graafinen Fusion White. Laminaattilattian voi asentaa myös vanhan lattian päälle, kunhan lattia on suora, kiinteä, kuiva ja puhdas. 32 e/neliö, tiedustelut Tarkett.

Study corner in Fulham town house, London

Komposiittikorkista valmistettu Hydrocork-lattian runko on vedenkestävä ja siten sopiva myös keittiöön ja eteiseen. Pinnalla oleva vinyylikalvo lisää lattian kestävyyttä. Korkki toimii myös iskun- ja äänenvaimentimena, jolloin lattia on hiljainen. Ohuet lankut voi asentaa jopa vanhan, kovapintaisen lattian päälle. Suositushinta 59,50 e/neliö, tiedustelut Värisilmä.

forbo2

Forbon tekstiililaatat ovat silmukkanukkaisia, kovaan käyttöön sopivia lattiapäällysteitä. Tessera Outline -malliston viivakuosi graafisen tyylikäs ja sen voi yhdistää yksiväriseen Layout-mallistoon, jossa on valittavana 32 eri väriä.  Tiedustelut Forbo.

 

Keskustelu

Pääset kommentoimaan juttua kun olet kirjautunut.

Rekisteröidy

Vastaa

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti