Jos et ole vielä päässyt joulutunnelmaan, joulukuun Deko vie sinne varmasti. Tässä 3 +1 poimintaa tänään ilmestyneestä lehdestä. Hae omasi tai tilaa Deko suoraan kotiin.

1 Haetaan jouluun inspiraatiota perinteistä

Sisustustoimittajamme Jenni Juurinen vie tunnelmallisessa Perinteiden pauloissa -sisustusjutussa lukijan suomalaisten perinteiden, tummien sävyjen ja lämpimien tekstiilien maailmaan. Poimi tästä joulun väripaletti ja nauti kodin lämmöstä.

joulukuu 2017 deko

Kuva: Pekka Holmström/Otavamedia

2 Viime hetken hyödylliset lahjavinkit

Lehdessä vinkkaamme, mitkä ovat ensi vuoden kauneimmat seinäkalenterit ja lifestyle-kirjat sohvapöydälle. Poimi ideat, sillä nämä lahjat ilahduttavat koko ensi vuoden.

 

 

Kepardi Companyn vuosikalenteri 2017.

Kepardi Companyn vuosikalenteri 2017.

Inspire Me kirjan ovat tehneet Isa Kukkapuro-Enbom ja Jutta Ylä-Mononen.

Inspire Me kirjan ovat tehneet Isa Kukkapuro-Enbom ja Jutta Ylä-Mononen.

3 Ihania joulukoteja ja kiinnostavia ihmisiä

Kurkistamme maalaisjouluun Pernajan kylässä ja Tanskassa Kööpenhaminen lähellä. Näiden juttujen jälkeen tekee mieli kantaa jo kuusi sisään.

Tutustu myös tarkemmin Ikean keittiörunkoihin ovia, tasoja ja vetimiä myyvän A.S. Helsingön luovaan johtajaan, arkkitehti Ilona Palmuseen, joka avasi oven kotiinsa ja kertoo mitä pitää tämän hetken kiinnostavimpana virtauksena.

joulukoti Tanskassa

Kuva: Tia Borgsmidt

arkkitehti ilona palmunen on as helsingön luova johtaja.

Kuva: Niclas Mäkelä/Otavamedia

+ Tai jos joulu ei nappaa, siirry sisustamaan olohuonetta

Pimeään aikaan olohuoneen kulmat voivat alkaa näyttää kulahtaneilta. Annamme lehdessä 46 vinkkiä neljän erilaisen olohuonetyylin luomiseen. Poimi suosikkisi ja ryhdy toimeen.

olohuoneen uusi ilme ferm livingin tyyliin.

Kuva: Ferm Living